U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Vision d-sign is opgericht door mij, Dion de Poel, en bestaat sinds 1 januari 2010. Uiteindelijk is het bedrijf voortgekomen uit Vision Uitgeverij (gestart in 1996). Na mijn opleiding aan de Pedagogisch Technische Hogeschool in Zwolle heb ik eerst mijn vader geholpen een uitgeverij op te bouwen, waar ik als vorm­gever ben begonnen. Als nazaat van een grafische familie (De Poel Pre Press) was het toch lastig een andere richting op te gaan en ben ik in de grafische sector beland. Het grafische heb ik van kinds af aan al meegekregen. De kneepjes van het vak heb ik intern bij De Poel Pre Press kunnen leren en van de drukkers waar we mee samenwerken.

 

Ondertussen ben ik al meer dan 20 jaar grafisch vorm­gever, maar het vak blijft boeien. Elke opdracht is uniek. Het eind­resultaat moet passen bij de visie en doelstellingen van de opdrachtgever. Daarom vind ik het belangrijk iedere opdracht goed voor te bereiden en korte lijntjes te hebben met de opdrachtgever. Zo kunnen we samen tot een mooi product komen.

 

Binnenkort (voorjaar 2019) ga ik starten met het leveren van auto- en raambelettering. Hou de website in de gaten of stuur een mail voor meer informatie!

 

De afgelopen jaren heb ik opdrachten gemaakt voor onder andere Politie Groningen, GGD Groningen, Veiligheidsregio Groningen, Brandweer Groningen, Sense Noord-Nederland, GHOR, Centrum Seksueel Geweld, Gemeente Groningen, WIJ Groningen, Vos Opmaat Consultancy, Peet!, Studio Nails and Feet en natuurlijk voor Vision Uitgeverij.

 

Mag ik uw organisatie of bedrijf binnenkort aan dit rijtje toevoegen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?